Theo Trans

Despre Theo Trans

 

In urma cu 20 de ani am infiintat compania TheoTrans SRL, iar anii 2000 au deschis ceea ce avea sa se transforme intr-o aventura in lumea fascinanta a calatoriilor, dar si a antreprenoriatului. Am pornit cu un singur microbuz, insa cu o dorinta nestavilita de a oferi calitate, promptitudine si respect clientilor nostri. Aceasta dedicare, cumulata cu foarte multa munca si cu un interes crescand spre diversificarea gamei de servicii oferite, ne-a adus astazi un parc auto ce dispune de 10 mijloace de transport.

Cei peste 9 milioane de km parcursi au fost realizati cu sprijinul unei echipe frumoase, tinere, o adevarata familie. TheoTrans inseamna oameni si pasiune. Inseamna eforturi sustinute zilnic pentru a oferi cele mai bune servicii, cel mai bun raport calitate-pret. Cele peste 1000 de masini transportate le masuram si in bucuria oferita clientilor nostri. Bucuria de a intra in posesia bunurilor lor, bunuri transportate in siguranta si respectand toate reglementarile de rigoare. Coletele ce ajung saptamanal la destinatie sunt un alt indicator al fericirii si al unei drum parcurs corespunzator. Drumul de la inima destinatarului la inima beneficiarului, mijlocit de fiecare data cu seriozitate de catre compania noastra.

Serviciile oferite de catre TheoTrans numara astazi Transport Auto Platforma Romania-Italia, Transport Auto Platforma Italia-Romania, Transport Platforma Romania-Italia, Transport Platforma Italia-Romania, Transport Bisarca Italia-Romania, Transport Mutari, Transport Colete Romania-Italia si, bineinteles,Transport Persoane, precum si Inchirieri Microbuze. Societatea este certificată ISO, fiind auditată în continuare pe acest sistem.
Orientarea TheoTrans către client este transpusă în nivelul calitativ superior al serviciilor prestate, calitate demonstrată și prin certificarea în conformitate cu standardul internațional ISO9001. Toate autovehiculele TheoTrans sunt supuse periodic unor verificari atente pentru a preintampina defectiunile tehnice. La baza intregii noastre activitati vor sta intotdeauna valori precum respect, siguranta, promptitudine si incredere.

Va multumim ca ne-ati ales si ca ne sunteti alaturi!

Cu respect, Inginer Theodor Popovici Manager General TheoTrans SRL

Contact:
Sediu Romania:
Adresa:
Str. Pacurari, Nr 57, IASI - Romania
Telefon:
+40 744 239 821, +40 744 249 086
 
Sediu Italia:
Adresa:
Cso Sebastopoli, Nr. 199, TORINO - Italia
Telefon:
+39/ 338 502 7473 wind, 3407249745
 
Web:
www.theotrans.ro
Email:
office@theotrans.ro